GH Hoveniers & Tuinstyling

doordachte ontwerpen van ons, veel tuinplezier voor u!

Zoeken

facebook logo

Gerealiseerd

 

Het onderhoud van uw tuin vraagt veel specifieke kennis over de beplanting. Om uiteindelijk een tuin tot volle wasdom te krijgen is het van belang dat iedere plant, struik of boom op de juiste manier wordt onderhouden. Maar ook de bodem is belangrijk en vraagt zijn eigen specifieke verzorging.

Alles begint natuurlijk met de standplaats van het groen, iedere plant of struik heeft zijn eigen specifieke kenmerken voor standplaats en grondsoort. Als alles dan op de juiste plaats staat dan vraagt alGroenvoorziening2les ook nog eens specifiek onderhoud, dit alles op het juiste tijdstip zodat de groei en bloei wordt geoptimaliseerd.

Belangrijk genoeg dus om hiervoor de benodigde vakkennis in te huren die uw tuin onderhouden zoals gewenst. GH Hoveniers&Tuinstyling heeft deze vakkennis in huis om uw tuin optimaal te onderhouden. Natuurlijk begint dit met het onkruidvrij houden van borders en bestrating, met een onderhoudscontract kunnen wij uw tuin onderhouden op het niveau zoals u dat wenst. Vaste prijzen zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit kan op basis van het totaalpakket, onkruidbestrijding, snoei inclusief winter en voorjaarsbeurt. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de onkruidbestrijding in eigen hand te houden en ons uitsluitend de snoeiwerkzaamheden te laten doen. Of u nu een kleine of een hele grote tuin heeft, iedere tuin verdient het om op de juiste manier onderhouden te worden en dit zal ook altijd ons uitgangspunt zijn.

Wij staan ten allen tijden voor u klaar om antwoord te geven op specifieke vragen over uw tuin.  Bent u geïnteresseerd in onderhoud van u tuin, ook hiervoor komen wij vrijblijvend langs voor advies en een passende offerte, via het contactformulier kunt u ons bereiken. Natuurlijk mag een belletje of een e-mail ook.

Voortuin

Renovatie Hellevoetsluis, 2015

Aanleg

Zij en achtertuin Spijkenisse

Renovatie

Achtertuin Hellevoetsluis

Douglas schutting

Betonschutting Hellevoetsluis

OB1OB2OB3