GH Hoveniers & Tuinstyling

doordachte ontwerpen van ons, veel tuinplezier voor u!

Zoeken

facebook logo

Gerealiseerd

 

De tuin wordt meer en meer het verlengstuk van uw woonkamer. Om hieraan te voldoen is het belangrijk om een goede basis te vormen voor uw droomtuin. Die basis begint bij een goed doordacht ontwerp, die natuurlijk functioneel moet zijn maar daarnaast is het van groot belang dat de tuin die huiselijke sfeer creëert waar je jezelf heerlijk thuis kan voelen.

Om tot dit resultaat te komen is het belangrijk om voor uzelf de voorwaarden op een rij te zetten waaraan uw tuin moet voldoen. Het is dan aan ons om dit om te gaan zetten in een tuinontwerp die aansluit op uw wensen. Na een eerste oriënterend gesprek zal er een ontwerp gemaakt worden waarin alle voorwaarden moeten terugkomen. Dit ontwerp zal de basis gaan vormen voor het definitieve ontwerp voor de tuin. Met de eerste schets gaan we weer rond de tafel zitten om te bekijken of er knelpunten zijn die aangepast moeten worden in het ontwerp. Zo ontstaat er een ontwerp dat geheel aansluit op de wensen van de klant. Ontwerp1

Wij zijn uiteindelijk de hovenier die begeleid en stuurt waar nodig om de wensen om te zetten in ideeën die uiteindelijk ook realiseerbaar zijn. Natuurlijk wordt het eerste ontwerp begeleid door een offerte zodat er vanaf het eerste moment helder inzicht is in wat uw droomtuin gaat kosten. Want begint alles met het tot stand komen van een ontwerp, het is natuurlijk ook van groot belang om vanaf het begin te weten of de gewenste droomtuin financieel haalbaar is.

Bent u geïnteresseerd in een eerste gesprek op basis waarvan wij een ontwerpschets inclusief passende offerte kunnen maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen om een afspraak te maken.

Renovatie

Achtertuin Hellevoetsluis

Voortuin

Renovatie Hellevoetsluis, 2015

Douglas schutting

Betonschutting Hellevoetsluis

Aanleg

Zij en achtertuin Spijkenisse

OB1OB2OB3